thumbnail afbeelding logo

ABOUT

foto van kim biesmans
"ZOEKEN + TONEN + SPELEN = GROEIEN"

Kenmerkend is mijn intrinsieke passie voor kunst, poëzie, het visueel vormgeven van ideeën, design en ambacht. Van een opleiding interieurvormgeving, industrieel design, fotografie en grafische vormgeving tot copywriter, communicatieverantwoordelijke en projectmanagement.

Met deze verschillende disciplines bedenk en ontwerp ik creatieve, grafische en visuele concepten. Mensen of bedrijven met een uniek verhaal, dewelke een sterke identiteit willen neerzetten en dit willen vertalen richting de klant zet ik op de kaart door middel van grafisch ontwerp. Dit zorgt voor een duidelijke en uniforme communicatie.

Ik kan goed luisteren naar ieders idee, vraag of probleemstelling. Vanuit mijn passie ga ik verder opzoek naar de ideale, unieke en kenmerkende stijl van de persoon en/of het bedrijf.

Merkbeleving, het creëren van de juiste look & feel vormt een heldere indruk. Dit begint bij een krachtige huisstijl en logo voor jou persoon en/of merk. De huisstijl omvat de kleuren, typografie (lettertype), vormentaal (stramien, vlakken, opmaak) en fotografische stijl. Kort samengevat; de manier waarop je de klant benadert.

Visual branding en content creatie maakt het verschil. Het biedt een unieke uitstraling en grote meerwaarde. Het verleden heeft aangetoond dat een mooie visuele identiteit van een merk en/of individu samengaat met een succesvol bestaan.

Huisstijl & Logo
Visitekaartjes
Posters & Flyers
Lookbook & Brochure
Visual branding
Wordpress webdesign
Mailing & Promoties
Infographics & Illustraties
Merchandise / Package design

Bij online marketing is het belangrijk dat er een sterke merkbeleving wordt neergezet. Hierdoor kom je beter in beeld bij je community, die gericht zoekt naar jouw producten of diensten. Ik kan ondersteunen in het vormgeven van online mailing en sociale media marketing in de unieke stijl van jouw identiteit en/of merk.

Nieuwsbrief
Advertenties
Banners
Sociale mediaconcepten